Regler og fasiliteter

Vi legger stor vekt på sikkerhet og komfort for våre passasjerer, og derfor er våre busser utstyrt med en rekke fasiliteter som gjør reisen så behagelig som mulig.

Blant de mange fasilitetene i våre busser finner du:

  • WC: For din bekvemmelighet er våre busser utstyrt med toalett, slik at du kan ta co pauser underveis uten bekymringer.
  • USB-lader: Hold elektroniske enheter som telefoner og nettbrett ladet under hele reisen ved hjelp av USB-laderne om bord.
  • Integrerte barnestoler: Vi tar sikkerheten til de minste passasjerene på alvor, og derfor har vi 4 integrerte barnestoler som er spesielt utformet for å gi ekstra beskyttelse for barn over 3 år som kan sitte oppreist alene. Det er også 2 sitteputer for større barn i hver buss.
  • Rullestolrampe: Våre busser er tilgjengelige for alle, og derfor er de utstyrt med rullestolrampe for enkel ombordstigning og avstigning for passasjerer med redusert mobilitet.
  • Alkolås: Sikkerhet er vår prioritet, og derfor har vi utstyrt våre busser med alkolås for å sikre at våre sjåfører er i optimal tilstand når de kjører.

Vi håper at disse fasilitetene gjør reisen din med oss mer behagelig og trygg. Vårt mål er å tilby en førsteklasses reiseopplevelse for alle våre passasjerer, uavhengig av reisemål.

Takk for at du valgte oss som ditt reisevalg, og vi ser frem til å ønske deg velkommen om bord i våre moderne og godt utstyrte busser.

«Ta vare på deg selv og dine medpassasjerer – Bruk sikkerhetsbelte også på bussen, det er det smarte valget.»

Alle våre busser har tilgjengelige barneseter

Vi verdsetter sikkerheten og komforten til våre yngste passasjerer. Derfor er vi stolte av å tilby tilgjengelige barneseter om bord i alle våre busser.

For barn over 3 år som kan sitte oppreist alene, har vi 4 integrerte barneseter i hver buss. Disse er spesielt utformet for å gi ekstra beskyttelse og stabilitet til de små passasjerene.

Vi har også sørget for 2 stykk sitteputer for større barn, slik at alle barn om bord kan nyte en trygg og behagelig reise.

Dersom du har et spedbarn som trenger et eget godkjent sete, ber vi om at du tar med dette selv. Dette gjelder for å sikre at barnet ditt reiser trygt i et sete som er tilpasset deres alder og størrelse.

Vi setter pris på din forståelse for viktigheten av barnesikkerhet under reisen. Med våre tilgjengelige barneseter og sitteputer, samt ditt eget godkjente sete for spedbarn, kan du være trygg på at vi tar ekstra omsorg for våre yngste passasjerer.

Takk for at du valgte oss som ditt reisevalg, og vi ser frem til å ønske deg og dine kjære velkommen om bord i en trygg og hyggelig reiseopplevelse.

Ikke forstyrr sjåføren når bussen kjører

På Torpekspressen er din sikkerhet vår høyeste prioritet. Vi ønsker at alle våre passasjerer skal oppleve en trygg og behagelig reise. Derfor vil vi oppfordre til at man unngår å forstyrre sjåføren mens bussen er i bevegelse.

Våre erfarne sjåfører er opplært og konsentrert om å sørge for at reisen går smidig og sikkert. For å opprettholde den nødvendige fokusen på veien og trafikken, ber vi vennligst om at du respekterer sjåførens arbeidsmiljø og lar dem konsentrere seg om å kjøre trygt.

Dersom du har spørsmål, trenger assistanse eller har behov for informasjon, er våre buss førere tilgjengelig for å hjelpe deg på en sikker og passende måte når bussen ikke er i bevegelse. Våre førere er der for å sikre at reisen din blir så hyggelig og problemfri som mulig.

Sammen skaper vi et trygt reisemiljø for alle. Takk for at du respekterer våre retningslinjer og forstår viktigheten av å holde bussjåføren uforstyrret under reisen. Vi ser frem til å ønske deg velkommen om bord og sørge for at du får en behagelig og trygg reise med oss.

Reisevilkår

Utdrag fra regjeringen.no

§ 6 Røyking og rusmidler

Forbud mot røyking skal overholdes. Nytelse av alkoholholdige drikkevarer eller andre rusmidler er forbudt.

§ 7 Forstyrrelser

Vognbetjeningen kan nekte å ta med reisende som er synlig påvirket av  rusmidler eller som på annen måte kan bli til ulempe eller ubehag for de øvrige reisende. Reisende som opptrer usømmelig eller på annen måte sjenerer de øvrige passasjerene, kan vises bort dersom de ikke etterkommer anmodningen fra vognbetjeningen.