Håndtering av bagasje

Vi ønsker å informere deg om enkel og praktisk bagasjehåndtering om bord i bussen.

Du er velkommen til å ta med lett håndterlig håndbagasje om bord. Dette inkluderer vesker, ryggsekker og mindre gjenstander som enkelt kan oppbevares under ditt setet eller i bagasjehyllen.

I tillegg kan du ta med deg en koffert eller bag med en vekt på inntil 30 kg for hver reisende. Vårt mål er å gjøre reisen din så behagelig som mulig, og vi tillater derfor en rimelig mengde innsjekket bagasje (maks to kofferter/bager) per passasjer.

For alles komfort og sikkerhet, ber vi om at håndbagasjen plasseres på en måte som ikke sjenerer andre reisende eller hindrer på- og avstigning. Vi setter pris på din forståelse for dette, da det bidrar til en jevn og hyggelig reiseopplevelse for alle.

Takk for at du valgte oss som ditt reisevalg, og vi ser frem til å ønske deg velkommen om bord med din bagasje i trygge hender!

"

Barnevogn på bussen

Barnevogn (sammenleggbar) kan du gjerne ta med så lenge det er plass og sjåføren bestemmer hvor denne skal plasseres i bagasjerommet.

"

Sykkel på bussen

Vi kan dessverre ikke ta med sykler grunnet vår bagasjeplass.

"

Plassering av bagasje i bussen

For å sikre en trygg og effektiv håndtering av bagasjen, ber vi våre passasjerer om å plassere bagasjen på riktig side i bagasjerommet.

Vi betjener flere holdeplasser langs veien, og av sikkerhetsårsaker tillater vi ikke at passasjerer står på venstre side av bussen langs veien for å ta ut bagasje. Dette er for å unngå eventuelle farlige situasjoner og sikre at alle om bord forblir trygge.

For passasjerer som skal til Oslo Bussterminal, ber vi om at bagasjen plasseres i venstre bagasjerom. Passasjerer som skal av på andre holdeplasser, må benytte høyre bagasjerom. Dette systemet er implementert for å organisere bagasjen på en strukturert måte og sikre en smidig av- og påstigning for alle reisende.

Vi setter pris på din forståelse og samarbeid når det gjelder riktig plassering av bagasje. Din sikkerhet og komfort er vår prioritet, og vi jobber kontinuerlig for å sikre en trygg reiseopplevelse for alle våre passasjerer.

Takk for at du valgte oss som ditt reisevalg, og vi ser frem til å ønske deg velkommen om bord med din bagasje forsvarlig plassert i bussen.

Eksempler på bagasje man ikke kan ta med seg

  • Sykkel, kano, kajakk og andre ting som opptar stor plass
  • Eksplosiver og annen bagasje som kan være en sikkerhetsrisiko
  • Motorkjøretøy som motorsykkel, mopeder, skutere og elektriske rullestoler
  • Store dyrebur
  • Pakker og gods
Har du glemt noe i bussen?
Hittegods
Bestill billett
Rutetider